Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Technika»PC Príslušenstvo»Príslušenstvo k telefónom a tabletom

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Pevné púzdro Leitz Complete Classic Pro s klávesnicou pre Nový iPad/iPad 2 čiern

Pevné púzdro Leitz Complete Classic Pro s klávesnicou pre Nový iPad/iPad 2 čiern
Ochráňte svoj Nový iPad/iPad 2 vďaka puzdru v imitácii kože a s vyberateľnou klávesnicou pre pohodlné písanie ako na laptope. Vlastnosti: Štýlový dizajn, syntetická koža na vonkajšej aj vnútornej strane. Elegantná a úplná ochrana pre váš iPad vďaka rozkladaciemu puzdru uzatvárateľnému na magnety. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Vyberateľná klávesnica s reálnou hmatovou odozvou na písanie ako na laptope. Bezdrôtové pripojenie klávesnice k iPadu cez Bluetooth technológiu. Postavenie tabletu na šírku.

Kód tovaru: 702-10710 (ES638595)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 112,38
€ 134,86 s DPH
Počet: ks
Puzdro na tablet luxusné SAMSUNG GALAXY TAB S2 9,7 - zelená

Luxusný obal na tablet Samsung galaxy tab S2 9,7 "SM T813, SM T815, SM T819 je vyrobený z kože a tvrdeného plastu, do ktorého sa tablet zacvakne. Tablet v obale drží veľmi dobre a dá sa použiť aj ako stojan.
Kód: 702-10942
MJ: Ks

€ 31,50
€ 37,80 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro so stojančekom Leitz Complete pre iPad 2/Nový iPad čierne

Pevný kryt chrániaci zadnú stranu iPadu mäkký kryt chrániaci obrazovku dodáva tabletu štýlový a športový vzhľad. Vstavaný stojanček Vám umožní nastaviť si ideálnu polohu na písanie či čítanie. Skompletujte si svoj iPad!ntegrovaný stojanček s 2 ergonomickými uhlami nastavenia: pre písanie (15°) alebo pre čítanie (62°).Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný
Kód: 702-10170
MJ: Ks

€ 50,49
€ 60,59 s DPH

Počet: ks

Prenosný Bluetooth stereo reproduktor Leitz Complete čierny

Vychutnajte si na cestách bezdrôtový zvuk z tohto elegantného a štýlového stereofónneho Bluetooth reproduktora. Vlastnosti: Pogumovaný povrch dodáva štýlový dizajn. Kryštalicky čistý zvuk z plne rozsahových stereofónnych reproduktorov. Batéria na 6 hodín počúvania. Ovládacie prvky umiestnené elegantne na vrchnej strane. Možnosť konferenčných hovorov vďaka zabudovanému mikrofónu. Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii umožňuje jednoduché spárovanie s ostatnými zariadeniami podporujúcimi Bluetooth. Nabíjanie cez USB port.
Kód: 702-10215
MJ: Ks

€ 131,25
€ 157,50 s DPH

Počet: ks

Kryt Leitz Complete Retro Chic pre iPhone 4/4S fialový

Zahaľte svoj iPhone do Retro štýlu. Zaujímavý Retro vzor s dvojfarebným efektom z vonkajšej a vnútornej strany. Skompletujte si svoj iPhone! Ochranný kryt pro iPhone v retro designu lze zkombinovat s dalšími kancelářskými výrobky z řady Leitz Retro Chic Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškrabaním, prachom a nečistotou Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný Retro potlač na vonkajšej strane v kombinácii s výraznou farbou na vnútornej strane
Kód: 702-10745
MJ: Ks

€ 24,15
€ 28,98 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Smart Grip Pro iPad Mini čierny

Ochráňte si svoj iPad Mini puzdrom z protišmykového materiálu Smart Grip. So zabudovaným stojančekom, ktorý drží tablet v troch rôznych polohách. Vlastnosti: Pogumovaný materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Zachovaný úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom. Drží tablet na šírku v troch rôznych polohách. Postavenie tabletu na šírku.Kompletná ochrana pre váš iPad Mini.
Kód: 702-10540
MJ: Ks

€ 30,00
€ 36,00 s DPH

Počet: ks

Multifunkčná nabíjačka Leitz Complete pre mobilné zariadenie čierna

Unikátna multifunkčná nabíjačka pre mobilné zariadenia, ktorá slúži zároveň ako stojan. Možnosť používania prístrojov aj počas nabíjania. Skompletujte si svoje mobilné zariadenia! Nabíja až 4 mobilné zariadenia naraz prostredníctvom USB pripojenia Je možné nabiť iPhone, iPod, iPad či iný PC tablet Poskytuje ideálny uhol pre písanie alebo čítanie na obrazovke Možnosť postavenia tabletu na výšku aj šírku Dodávané s 3 extra krátkymi káblami: certifikovaný kábel pre Apple iPad, kábel Micro USB a Mini USB Vodiace cievky vo vnútri pre zabránenie neporiadku v kábloch 3 roky záruka
Kód: 702-10220
MJ: Ks

€ 108,23
€ 129,88 s DPH

Počet: ks

Profesionálny Bluetooth stereo reproduktor Leitz Complete biely

Počúvajte kryštalicky čistý zvuk cez Bluetooth stereofónny reproduktor z akéhokoľvek zariadenia podporujúceho Bluetooth technológiu. Vlastnosti: Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii umožňuje jednoduché spárovanie s ostatnými zariadeniami podporujúcimi Bluetooth. Krištáľovo čistý zvuk z plnohodnotných stereofónnych reproduktorov, Down Firing subwoofer a pasívny žiarič eliminujú vnútorné vibrácie reproduktora, ktorý vďaka tomu podáva čisté a výrazné basy. Ovládanie hlasitosti na vrchnej strane. Napájané sieťovým adaptérom. Nastaviteľné basy a výšky na zadnej strane. Štýlové stolné vyhotovenie s lesklou povrchovou úpravou.
Kód: 602-10543
MJ: Ks

€ 208,75
€ 250,50 s DPH

Počet: ks

Puzdro na tablet luxusné SAMSUNG GALAXY TAB S2 9,7 - biele

Luxusný obal na tablet Samsung galaxy tab S2 9,7 "SM T813, SM T815, SM T819 je vyrobený z kože a tvrdeného plastu, do ktorého sa tablet zacvakne. Tablet v obale drží veľmi dobre a dá sa použiť aj ako stojan.
Kód: 702-10940
MJ: Ks

€ 31,50
€ 37,80 s DPH

Počet: ks