Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Kancelárske potreby»Bloky, zošity a administrácia»Poznámkové bloky

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Zápisník Leitz Complete A5, štvorčekový biely

Zápisník Leitz Complete A5, štvorčekový biely
Prémiový zápisník v preslávenej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Atraktívny kožený vzhľad (syntetická koža) je príjemný na dotyk. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. Dokonale doplňuje ostatné výrobky z radu Leitz Complete.Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Samolepiace záložky na zadnej strane pre označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Kvalitný papier 96 g/m2 s FSC certifikáciou, 80 listov. Produkt radu Complete s FSC certifikáciou

Kód tovaru: 307-10308 (ES447701)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 24,60
€ 29,52 s DPH
Počet: ks
Zápisník s tvrdými doskami Leitz WOW A5 Metalická zelená

Atraktívna 80-listová záznamová kniha s papierom gramáže 90 g vo výrazných farbách WOW. Polaminovaný povrch dodáva zaujímavý vzhľad, lesklé prevedenie je príjemné na dotyk. Pevná a odolná väzba chráni listy pred vypadnutím. Úprava linajková. Formát A5. Farba zelená.
Kód: 307-10064
MJ: Ks

€ 8,23
€ 9,88 s DPH

Počet: ks

Zápisník A5 Leitz Style linajkový - mäkké dosky Zelenkavá

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele. Vlastnosti : Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán).
Kód: 307-10554
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Zošit flex A4 s 2 gumičkami PP oranžový


Kód: 307-10858
MJ: Ks

€ 7,75
€ 9,30 s DPH

Počet: ks

Notes Briliant A5 linajkový fialový

Notes Briliant A5 linajkový + SWAROVSKI ELEMENTS, rozmer 148 x 210 mm, poťahový materiál - koženka, počet strán - 144, penová výplň dosky notesu, väzba - šitá V8 (tkaná niť), farba bloku - biela, papier - linajkový, záložka biela. Súčasťou notesu je pútko na pero. Šperk NOTE je vyrobený z niklu a v ňom sú vsadené kamene Swarovski. Počet kameňov Swarovski - 54.
Kód: 307-10875
MJ: Ks

€ 35,68
€ 42,82 s DPH

Počet: ks

Zápisník A5 Leitz Style linajkový - tvrdé dosky Arkticky biela

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele. Vlastnosti : Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán). Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky.
Kód: 307-10315
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Blok college Staufen Premium A4 štvorček, 80 list., 90gr. ružový

College blok STAUFEN PREMIUM. Vyrobený z vysokokvalitného 90g papiera. Stabilná 0,9 mm špirála. 4 dierovanie a perforácia. Formát A4.
Kód: 307-10791
MJ: Ks

€ 3,33
€ 4,00 s DPH

Počet: ks

Blok College A5 linajkový 50l

Poznámkové bloky linajkové s kovovou špirálou po dlhšej strane a otvormi na zakladanie do šanónov. Predná strana podľa aktuálnej ponuky.
Kód: 307-10078
MJ: Ks

€ 1,40
€ 1,68 s DPH

Počet: ks

Zápisník Leitz Complete iPad veľkosť, štvorčekový biely

Prémiový zápisník v preslávenej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Atraktívny kožený vzhľad (syntetická koža) je príjemný na dotyk. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. Dokonale doplňuje ostatné výrobky z radu Leitz Complete.Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. bsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Samolepiace záložky na zadnej strane pre označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Kvalitný papier 96 g/m2 s FSC certifikáciou, 80 listov. Perfektná veľkosť zápisníka na nosenie s vaším iPadom. Produkt radu Complete s FSC certifikáciou
Kód: 307-10627
MJ: Ks

€ 28,13
€ 33,76 s DPH

Počet: ks