Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Technika»PC Príslušenstvo»Príslušenstvo k telefónom a tabletom

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Pevné púzdro Leitz Complete Classic Pro s klávesnicou pre Nový iPad/iPad 2 čiern

Pevné púzdro Leitz Complete Classic Pro s klávesnicou pre Nový iPad/iPad 2 čiern
Ochráňte svoj Nový iPad/iPad 2 vďaka puzdru v imitácii kože a s vyberateľnou klávesnicou pre pohodlné písanie ako na laptope. Vlastnosti: Štýlový dizajn, syntetická koža na vonkajšej aj vnútornej strane. Elegantná a úplná ochrana pre váš iPad vďaka rozkladaciemu puzdru uzatvárateľnému na magnety. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Vyberateľná klávesnica s reálnou hmatovou odozvou na písanie ako na laptope. Bezdrôtové pripojenie klávesnice k iPadu cez Bluetooth technológiu. Postavenie tabletu na šírku.

Kód tovaru: 702-10710 (ES638595)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 112,38
€ 134,86 s DPH
Počet: ks
Kryt Leitz Complete WOW na iPhone 5 ružový

Dajte svojmu telefónu farbu a skombinujte ho s ostatnými kancelárskymi výrobkami z radu Leitz WOW. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Vysoko lesklý biely ABS plast vnútri pre bezpečné uchytenie. Dostupné v 4 metalických WOW farbách
Kód: 602-10276
MJ: Ks

€ 23,75
€ 28,50 s DPH

Počet: ks

Kryt so stojanom Leitz Complete na iPhone 5 biely

Osobitý dizajn Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými prvkami. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Integrovaný stojan na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný
Kód: 602-10127
MJ: Ks

€ 33,75
€ 40,50 s DPH

Počet: ks

Priehľadný tenký kryt Leitz Complete na iPhone 5

Priehľadný, takmer neviditeľný kryt, ktorý nezakrýva originálny dizajn iPhonu. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Extra tenký materiál. Kryt je pružný a ohybný bez rizika jeho zlomenia
Kód: 602-10254
MJ: Ks

€ 16,25
€ 19,50 s DPH

Počet: ks

Multifunkčný kryt se stojanom 180° a prednou pevnou doskou Leitz Complete pre iP čierny

Spoľahlivá ochrana celého tela iPadu Air vďaka prepracovanému multifunkčnému zadnému krytu a pevnej prednej doske, ktorú je možné oddeliť a vymeniť napr. za privátny filter. Navyše so všestranným stojančekom otočným o 180°, ktorý umožňuje nastavenie tabletu na výšku aj šírku, vždy v ideálnych uhloch na čítanie aj písanie. Vlastnosti: Pri cestovaní drží kryt pevne zatvorený vďaka magnetu.Je možné kombinovať s Privátnym horizontálnym filtrom Leitz Complete (6502). Flexibilný a funkčný: vymeňte si predný kryt podľa svojich potrieb. Otočný stojanček o 180° pre postavenie tabletu na šírku aj na výšku, v optimálnych uhloch na sledovanie obrazovky aj písanie. Jednoduchý prístup k ovládacím prvkom a konektorom. Osobitý dizajn Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými prvkami. Pevný kryt s vnútornou zamatovou vrstvou chráni zadnú stranu iPadu Air pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Plne funkčný aj s Apple Smart Cover.
Kód: 702-10738
MJ: Ks

€ 46,75
€ 56,10 s DPH

Počet: ks

Prenosný mini Bluetooth reproduktor s mikrofónom Leitz Complete čierny

Zažite skvelý zvuk na cestách s elegantným a štýlovým reproduktorom. Spojenie cez bezdrôtovú Bluetooth technológiu, štandardný audiokábel alebo cez integrovaný mp3 prehrávač micro SD kariet. Vlastnosti: Vďaka integrovanému mikrofónu je ideálny aj na konferenčné hovory. Nabíjanie cez USB. Kompaktný dizajn, ktorý sa hravo vojde do vašej batožiny.
Kód: 702-10480
MJ: Ks

€ 58,75
€ 70,50 s DPH

Počet: ks

Nabíjačka Leitz Complete 3 v 1 pre iPhone 5/5S čierna

S nabíjačkou 3 v 1 na iPhone 5/5S, iPod Touch, iPod Nano. Už nikdy nebudete mať vybitú batériu. Externá nabíjačka batérií, stolná dokovacia stanica a bezdrôtová nabíjačka. Skompletizujte si svoj iPhone! VlastnostiRýchle nabíjanie vďaka funkcii priameho pripojenia do zásuvky. MFI certifikácia. Pripojenie pomocou konektora Lightning. Certifikované značkou Apple . Kompaktný, prenosný a ergonomický dizajn. Dokovacia stanica s vlastnou batériou. Okamžitý zdroj energie na cestách. Vrátane USB kábla (40 cm).
Kód: 702-10286
MJ: Ks

€ 70,00
€ 84,00 s DPH

Počet: ks

Prenosný Bluetooth stereo reproduktor Leitz Complete čierny

Vychutnajte si na cestách bezdrôtový zvuk z tohto elegantného a štýlového stereofónneho Bluetooth reproduktora. Vlastnosti: Pogumovaný povrch dodáva štýlový dizajn. Kryštalicky čistý zvuk z plne rozsahových stereofónnych reproduktorov. Batéria na 6 hodín počúvania. Ovládacie prvky umiestnené elegantne na vrchnej strane. Možnosť konferenčných hovorov vďaka zabudovanému mikrofónu. Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii umožňuje jednoduché spárovanie s ostatnými zariadeniami podporujúcimi Bluetooth. Nabíjanie cez USB port.
Kód: 702-10215
MJ: Ks

€ 131,25
€ 157,50 s DPH

Počet: ks

Kryt Leitz Complete Smart Grip pre iPhone čierny

Ochráňte svoj iPhone krytom z protišmykového materiálu Smart Grip. Vlastnosti: Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Protišmykový materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Puzdro je pružné a ohybné bez rizika zlomenia.
Kód: 602-10792
MJ: Ks

€ 20,25
€ 24,30 s DPH

Počet: ks