Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Technika»PC Príslušenstvo»Príslušenstvo k telefónom a tabletom

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Kryt so stojančekom Leitz Complete pre iPhone 4/4S biely

Kryt so stojančekom Leitz Complete pre iPhone 4/4S biely
Osobitný design Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými elementami. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškrabaním, prachom a nečistotou. Integrovaný stojanček vytvára ideálnu polohu na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný

Kód tovaru: 602-10529 (ES625701)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 33,75
€ 40,50 s DPH
Počet: ks
Kryt so stojanom Leitz Complete na iPhone 5 biely

Osobitý dizajn Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými prvkami. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Integrovaný stojan na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný
Kód: 602-10127
MJ: Ks

€ 33,75
€ 40,50 s DPH

Počet: ks

Stylus Leitz Complete 4 v 1 biely

1 stylus, 4 funkcie. Stylus pre dotykové obrazovky slúži aj ako guľôčkové pero, laserové ukazovadlo a vreckové LED svietidlo. Skompletizujte si svoje mobilné zariadenia! Vlastnosti : Integrované vreckové LED svietidlo. Zabudované laserové ukazovadlo na prezentácie. Vysokokvalitné pero (plniteľné). Chráni tablet či inteligentný telefón pred nečistotami a odtlačkami prstov. Vrátane 3 batérií typu LR41. Umožňuje presné ovládanie dotykom. Mäkký silikónový hrot ako ochrana pred poškriabaním.
Kód: 602-10475
MJ: Ks

€ 29,38
€ 35,26 s DPH

Počet: ks

Profesionálny Bluetooth stereo reproduktor Leitz Complete biely

Počúvajte kryštalicky čistý zvuk cez Bluetooth stereofónny reproduktor z akéhokoľvek zariadenia podporujúceho Bluetooth technológiu. Vlastnosti: Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii umožňuje jednoduché spárovanie s ostatnými zariadeniami podporujúcimi Bluetooth. Krištáľovo čistý zvuk z plnohodnotných stereofónnych reproduktorov, Down Firing subwoofer a pasívny žiarič eliminujú vnútorné vibrácie reproduktora, ktorý vďaka tomu podáva čisté a výrazné basy. Ovládanie hlasitosti na vrchnej strane. Napájané sieťovým adaptérom. Nastaviteľné basy a výšky na zadnej strane. Štýlové stolné vyhotovenie s lesklou povrchovou úpravou.
Kód: 602-10543
MJ: Ks

€ 208,75
€ 250,50 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Smart Grip pre iPad Air Svetlozelené

Ochráňte si svoj iPad Air puzdrom z protišmykového materiálu Smart Grip. So zabudovaným stojančekom, ktorý drží tablet v troch rôznych polohách. Vlastnosti: Pogumovaný materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Drží tablet na šírku v troch rôznych polohách. Kompletná ochrana pre váš iPad Air . Zachovaný úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom.
Kód: 702-10447
MJ: Ks

€ 36,25
€ 43,50 s DPH

Počet: ks

Prenosný mini Bluetooth reproduktor s mikrofónom Leitz Complete čierny

Zažite skvelý zvuk na cestách s elegantným a štýlovým reproduktorom. Spojenie cez bezdrôtovú Bluetooth technológiu, štandardný audiokábel alebo cez integrovaný mp3 prehrávač micro SD kariet. Vlastnosti: Vďaka integrovanému mikrofónu je ideálny aj na konferenčné hovory. Nabíjanie cez USB. Kompaktný dizajn, ktorý sa hravo vojde do vašej batožiny.
Kód: 702-10480
MJ: Ks

€ 58,75
€ 70,50 s DPH

Počet: ks

Nabíjačka Leitz Complete 3 v 1 pre iPhone 5/5S čierna

S nabíjačkou 3 v 1 na iPhone 5/5S, iPod Touch, iPod Nano. Už nikdy nebudete mať vybitú batériu. Externá nabíjačka batérií, stolná dokovacia stanica a bezdrôtová nabíjačka. Skompletizujte si svoj iPhone! VlastnostiRýchle nabíjanie vďaka funkcii priameho pripojenia do zásuvky. MFI certifikácia. Pripojenie pomocou konektora Lightning. Certifikované značkou Apple . Kompaktný, prenosný a ergonomický dizajn. Dokovacia stanica s vlastnou batériou. Okamžitý zdroj energie na cestách. Vrátane USB kábla (40 cm).
Kód: 702-10286
MJ: Ks

€ 70,00
€ 84,00 s DPH

Počet: ks

Otočný stojanček Leitz Complete WOW pre iPad/tablet PC Metalická zelená

Perfektný doplnok pre váš tablet na prezentácie a videohovory, na zdieľanie informácií tvárou v tvár. Skompletizujte si svoj tablet! Vlastnosti : Možnosť postavenia tabletu na výšku aj šírku. Základňa otočná o 360° pre perfektné zdieľanie informácií s okolím. Použiteľný aj ako stojan na pohodlné sledovanie obrazovky alebo čítanie (62°). Ergonomický stojan na tablet s ideálnym uhlom na písanie (15°). Metalický farebný efekt WOW. Kompaktné rozmery. Odkladná plocha aj na telefón, kľúče, mince či iné drobné predmety. Gumové prvky zaisťujú protišmykové vlastnosti.
Kód: 702-10593
MJ: Ks

€ 23,00
€ 27,60 s DPH

Počet: ks

Stojanček Leitz Complete pre iPad/PC Tablet biely

Dokonalý doplnok k Vášmu tabletu, ktorý poskytuje nastavenie ideálnej polohy na písanie či čítanie na obrazovke. Skompletujte si svoj tablet! Ergonomický stojanček pre iPad alebo PC tablet s ideálnym uhlom pre písanie (15°) Môže byť využitý aj ako stojan pre pohodlné sledovanie obrazovky alebo čítanie (62°) Možnosť postavenia tabletu na výšku aj šírku Pogumovaná vrchná časť stojančeka zaisťuje protišmykové vlastnosti Ponúka odkladaciu plochu na telefón, kľúče, mince či iné drobné predmety
Kód: 602-10663
MJ: Ks

€ 20,00
€ 24,00 s DPH

Počet: ks