Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Kancelárske potreby»Bloky, zošity a administrácia»Poznámkové bloky

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Blok CONCEPTUM softcover biely 18,7 x 27 cm štvorček

Blok CONCEPTUM softcover biely 18,7 x 27 cm štvorček
Zápisník v mäkkej obálke. Obsahuje niekoľko praktických drobností ako napr.: gumička proti nežiaduce- mu otvoreniu zápisníka, vrecká na vnútornej strane prednej a zadnej obálky, dve praktické záložky, pružné pútko na pero, číslované strany a niekoľko perforovaných listov pre ľahké odtrhnutie. Formát 18,7 x 27 cm.

Kód tovaru: 307-10214 (SG460214)
Merná jednotka: Ks
Značka: Sigel
€ 25,00
€ 30,00 s DPH
Počet: ks
Zápisník A5 Leitz Style štvorčekový - mäkké dosky Zelenkavá

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele.Vlastnosti : Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke.Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán)
Kód: 307-10017
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Zápisník A5 Leitz Style linajkový - tvrdé dosky Granátovo červená

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele. Vlastnosti : Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán). Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky.
Kód: 307-10298
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Zápisník A6 Leitz Style štvorčekový - mäkké dosky Saténovo čierna

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele. Vlastnosti: Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán). Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu.
Kód: 307-10134
MJ: Ks

€ 17,48
€ 20,98 s DPH

Počet: ks

Zápisník Oxford 2463 A6, POLYPRO, linajkový

zápisník Oxford 2463 A6, PP dosky, 90 gr.papier, 90 listov, linajky 6mm
Kód: 307-10096
MJ: Ks

€ 5,23
€ 6,28 s DPH

Počet: ks

Zápisník A5 Leitz Style štvorčekový - tvrdé dosky Arkticky biela

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele. Vlastnosti : Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán). Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky.
Kód: 307-10314
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Blok CONCEPTUM design SOFTWAVE 135x203mm linka coffee brown

Zápisníky CONCEPTUM® Softwave - praktické a elegantné zápisníky v nových farbách, vyrobené z kvalitných materiálov s prepracovanými praktickými detailami. Každý zápisník z tejto edície má: - flexi väzbu s vrúbkovaním, - zatváranie na elastický pásik, - dve všité označovacie stuhy, - osobný adresár, - pútko na písacie potreby, - tri rôzne praktické odkladacie vrecká (rýchle vrecko, archívne vrecko, miesto na 10 vizitiek s rozmerom 90 x 60 mm). Všetky stránky v zápisníku sú číslované a posledných 20 listov má mikroperforáciu. Zápisníky sú vyrobené z papiera s gramážou 80 gsm.
Kód: 307-10319
MJ: Ks

€ 20,86
€ 25,03 s DPH

Počet: ks

Zápisník Leitz Complete A5, štvorčekový biely

Prémiový zápisník v preslávenej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Atraktívny kožený vzhľad (syntetická koža) je príjemný na dotyk. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. Dokonale doplňuje ostatné výrobky z radu Leitz Complete.Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Samolepiace záložky na zadnej strane pre označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Kvalitný papier 96 g/m2 s FSC certifikáciou, 80 listov. Produkt radu Complete s FSC certifikáciou
Kód: 307-10308
MJ: Ks

€ 24,60
€ 29,52 s DPH

Počet: ks

Notes Briliant A5 linajkový ružový

Notes Briliant A5 linajkový + SWAROVSKI ELEMENTS, rozmer 148 x 210 mm, poťahový materiál - koženka, počet strán - 144, penová výplň dosky notesu, väzba - šitá V8 (tkaná niť), farba bloku - biela, papier - linajkový, záložka biela. Súčasťou notesu je pútko na pero. Šperk NOTE je vyrobený z niklu a v ňom sú vsadené kamene Swarovski. Počet kameňov Swarovski - 54.
Kód: 307-10873
MJ: Ks

€ 35,68
€ 42,82 s DPH

Počet: ks